tomilevi 2015. június 19.

mecsek_cikkbe

Június 27-én a Magyar Amatőr Rally Bajnokság. Az utolsó futam ezúttal a Pécs környéki pályákon fog lezajlani. Részletekért olvass tovább!

Aki részt szeretne venni a versenyen, az olvassa el figyelmesen a kiírást. A nevezési és festésbeküldési határidő Június 20., 20:00. Maximum 1 nap haladékot lehet kérni festés beküldésre, de ezt előre jelezni kell!

A versenyen juniorok és licencesek egyaránt részt vehetnek, az utóbbiak értékelésen kívül. Korlátozottak a nevezési lehetőségek is, hiszen míg a licencesek a mod összes autójával nevezhetnek, addig a juniorok csak Gr.A6, S1600, KitCar és Gr.H kategóriájú autókat vehetik igénybe.

Aki már részt vett az előző fordulókon, az már nem válthat sem kategóriát, sem autót! Egyedül csak festést lehet változtatni, melyet a nevezési lapon lehet jelezni, hogy marad-e az előző festés, vagy változni fog, új lesz-e.

Aki saját festést választ, az valamilyen módon juttassa fel rá a kötelező matricákat, ellenben nevezését töröljük! A versenykiírásban ez is megtalálható!

Végezetül annyit, hogy már csak azok nevezését tudjuk elfogadni, akik tagjai a “rallyFactor – Junior Group” facebook csoportnak, melynek nincs tagfelvétele!

Versenykiírás: https://goo.gl/lYFdwp (benne a nevezési lap is)

Categories: Kiemelt, Versenyek

Comments are closed.